Zatvori
Poslovni Puls
28/03/2014

Dubrovnik sve prepoznatljiviji zbog snimanja serije "Game of Thrones"

Potaknuti izvrsnim odjekom prošlogodišnjih marketinških aktivnosti u Španjolskoj, predstavništvo Hrvatske turističke zajednice u Španjolskoj zajedno s turističkim zajednicama grada Dubrovnika i Splitsko-dalmatinske županije, u okviru sajma SITC Barcelona koji se odvija od 3. do 6. travnja, održat će posebnu prezentaciju na temu uspješnog serijala Game of Thrones i snimanja u našim krajevima...

Planetarna popularnost serijala Game of Thrones nije zaobišla ni susjednu Italiju, pa su prošlog ljeta u periodu od 29. srpnja do 1. kolovoza 2013., u organizaciji Turističke zajednice grada Dubrovnika i uz potporu talijanskog predstavništva Hrvatske turističke zajednice u Milanu, u Dubrovniku boravili glavni urednik portala ''Badtaste.it'' Andrea Bedeschi sa suradnicima te su u četiri dana obišli lokacije snimanja HBO uspješnice.

U opširnom tekstu pod naslovom „BadTV putuje tragovima obitelji Lannister“ popraćenom nizom fotografija lokacija snimanja, od stare gradske jezgre do Lokruma i Trstenog, objavljenom na vrlo čitanom talijanskom portalu Badtaste.it i distribuiranom putem njihovih društvenih mreža, autori navode da su u Dubrovniku doživjeli ''deja vu'' zahvaljujući epizodama HBO serijala.

Ostalo je još svega desetak dana do službenog početka emitiranja četvrte sezone serijala Game of Thrones koja će u SAD–u s prikazivanjem započeti 6. travnja, u europskim državama 7. travnja, dok bi Dubrovnik trebao imati svoju ekskluzivnu pretpremijeru 5. travnja, javljaju iz HTZ-a.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram