Zatvori
Poslovni Puls
18/03/2014

Nova konferencija otkriva sve o pokretanju posla od kuće

U četvrtak, 27. ožujka, s početkom u 9 sati u dvorani Hrvatske gospodarske komore (Nova cesta 3-7, Zagreb) održat će se konferencija Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?. Ulaz na konferenciju je slobodan...

Sudionicima konferencije predstavit će se najbolji načini organizacije kućnog ureda. Korisni su to savjeti kako za one koji tek pokreću posao od kuće, tako i za one koji već imaju svoj kućni red.

Mnogi poduzetnici u vlastiti biznis kreću iz svojeg doma jer im rad od kuće znači uštedu na troškovima najma ureda. Pritom su pred njima dva izazova – izgradnja profitabilnog biznisa i organizacija uspješnih poslovnih procesa. Prema nedavnom istraživanju portala Women in Adria najveći problemi pri radu od kuće su organizacija privatnog i poslovnog vremena te interakcija s ukućanima. Poduzetnike muče i dokumentacija te organizacija prostora.

Zbog toga su glavna predavanja u sklopu konferencije:

- organizacija i upravljanje dokumentacijom i vremenom

- financije kućnog ureda

- prodaja iz kućnog ureda

Predavači su Kristina Brkić (In & out organizing), Dejan Gostimir (Orkis) i Ivica Penić (Mariviam Success Academy). Ulaz na konferenciju je slobodan, ali za besplatne se ulaznice treba predbilježiti putem portala Women in Adria.

Partneri konferencije su VIP i Privredna banka Zagreb.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram