Zatvori
Poslovni Puls
11/03/2014

Milanović iz Australije: Mi smo "business friendly" vlada

Hrvatski premijer Zoran Milanović sastao se u Sydneyju s vodećim poslovnim ljudima Novog Južnog Walesa, kojima je predstavio investicijske mogućnosti u Hrvatsku i naglasio im kako je hrvatska vlada otvorena za poduzetništvo, priopćeno je na vladinim internetskim stranicama...

Milanović je predstavnike poslovne zajednice upoznao s trenutnom situacijom u gospodarstvu te s podacima o rastućem turizmu kao jednom od najjačih gospodarskih grana za koju je vlada nedavno donijela strategiju razvoja.

Osim turizma, premijer je opisao investicijske mogućnosti kroz monetizaciju autocesta, restrukturiranje Hrvatskih željeznica, ulaganja u riječku luku koja ima iznimno veliki potencijal i prednosti u odnosu na Sloveniju i Italiju, te naglasio važnost izgradnje LG terminala zbog velike ovisnosti Europe o ruskom plinu, posebno u kontekstu trenutačne situacije.

Milanović je poduzetnicima poručio je da je Hrvatska stabilna i sigurna za ulagače i naglasio da je hrvatska vlada 'business friendly', navodi se u vladinu priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram