Zatvori
Poslovni Puls
17/02/2014

Kraj još jedne priče s igračkama: One2play zatvara sve trgovine

Prodavaonice dječjih igračaka i igraonice One2play u roku od nekoliko dana zatvorit će svoja vrata. Na službenim stranicama tvrtke na Valentinovo je objavljena informacija da se 19 trgovina diljem zemlje zatvara...

“Zbog nepovoljnog završetka predstečajne nagodbe i nemogućnosti daljnjeg poslovanja, obavještavamo vas da će se u toku nekoliko sljedećih dana zatvoriti sve One2play trgovine i igraonice. Zahvalni smo vam za iskazano povjerenje i drago nam je što ste tijekom ovih godina zajedno s nama bili dio One2play priče”, piše na njihovoj web stranici.

Problemi su u ovoj tvrtki počeli još u svibnju prošle godine, kada su u FINA-i pokrenuli prijedlog za otvaranje postupka predstečajne nagodbe. Isti su dan to učinile obje tvrtke: One2play d.o.o. za proizvodnju i trgovinu te One2play maloprodaja d.o.o.

Prva, koja ima 13 zaposlenih, imala je obveze veće od 10 milijuna kuna, dok je maloprodaja, koja ima 123 radnika, imala obveze od 19,6 milijuna kuna. Predstečajna nagodba u maloprodaji pokrenuta je 17. srpnja. Zadnjeg dana rujna podnesen je prijedlog za pokretanje stečajnog postupka u tvrtki One2play za proizvodnju i trgovinu, piše Jutarnji.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram