Zatvori
Poslovni Puls
14/02/2014

Vučić najavio da će se za manje od mjesec dana na ulicama Srbije pojaviti "srpski mercedes"

Prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se za manje od mjesec dana na ulicama Srbije pojaviti prvi 'srpski mercedes'...

"Čuo sam da su neki rekli da Mercedes nikad neće doći u Srbiju. Bosch je već otvorio tvornicu u Pećincima, a za manje od mjesec dana prvi srpski mercedes će se pojaviti na našim ulicama", kazao je Vučić u obraćanju polaznicima Londonske komercijalne škole, koja u Srbiji obilježava trogodišnjicu rada.

Vučić je poručio da je izuzetno važno da Srbija postane atraktivna za strane investitore i da je dolazak velikih stranih kompanija važan zbog toga što one osiguravaju tržište i garantiraju da će imati određeni broj zaposlenih, a istovremeno donose 'know-how' i za menadžment, i za proces proizvodnje.

Istovremeno, dodao je Vučić, od izuzetnog značaja je razvoj privatnog sektora. "Važno je da naučimo ljude da misle o privatnom biznisu i da se država što manje pita. Moramo promijeniti filozofiju po kojoj je važno samo naći posao u lokalnoj samoupravi, gdje je plaća mala, ali kaplje, a i ne moramo se previše truditi", rekao je on.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram