Zatvori
Poslovni Puls
12/02/2014

Evo kako je DOK-ING stvorio poslovno carstvo s godišnjim izvozom od 30 milijuna eura

Proizvodnja robotskih vozila za razminiranje, podzemno rudarstvo i vatrogatstvo učinila je DOK ING prepoznatljivim i traženim u cijelom svijetu. Tvrtka je osnovana 1991. DOK ING je doista lijepa poslova priča. Danas ima 300-injak zaposlenih, a može se pohvaliti godišnjim izvozom od gotovo 30 milijuna eura...

Najveći kupci su im američko i australsko ministratvo obrane, a trenutno razvijaju prototip alata za prosijavanje protupješačkih i protutenkovskih mina za pustinjske predjele u Africi.

U podzemnim rudnicima platine u Južnoj Africi njihovi strojevi rade od 2003 godine. Jedinstveni su po tehnologiji daljinskog upravljanja i dimenzijama koje omogućuju rad u iznimno niskim i nepristupačnim rudnicima.

Dobri su izgledi za plasman takvih strojeva i na druga tržišta, poglavito u Južnu Ameriku, na Bliski i Daleki istok. Uz to, usavršavaju i višenamjenski stroj za gašenje požara. Ove će godine u Rusiju isporučitii 4 vatrogasna robota.

DOK ING je u 22 godine prikupio respektabilne poslovne reference u svijetu. Recept je, tvrde, jednostavan - suvremena tehnologija, inovativnost, kvaliteta i prilagodba potrebama kupaca.

Ovdje možete pogledati HTV-ov video prilog o DOK-ING-u.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram