Zatvori
Poslovni Puls
20/01/2014

Adris prijavio namjeru koncentracije s Croatia osiguranjem

Rovinjska Adris grupa prijavila je Agenciji za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) namjeru koncentracije s Croatia osiguranjem, koja će nastati kada Adris od države preuzme 39,05 posto redovnih dionica najvećeg hrvatskog osiguravatelja..

Prema ocjeni Agencije, ta će koncentracija imati učinaka na hrvatskim tržištima životnog i neživotnog osiguranja te reosiguranja na kojima djeluje Croatia osiguranje. Stoga je Agencija na svojim web stranicama objavila javni poziv svim poduzetnicima koji djeluju na tim tržištima, strukovne udruge kao i sve ostale zainteresirane da Agenciji do 27. siječnja dostave svoje primjedbe, stavove i mišljenja o mogućim konkretnim značajnim učincima ove koncentracije.

Agencija očekuje da će tako prikupljeni podaci pridonijeti pojašnjenju, odnosno boljem razumijevanju odnosa i stanja na navedenim mjerodavnim tržištima, stoji u pozivu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram