Zatvori
Poslovni Puls
15/01/2014

Jedan od najpoznatijih američkih poslovnih trenera sutra u Zagrebu

Poznati američki investitor i poslovni trener, Jerry Colonna, u siječnju dolazi u Zagreb u organizaciji tvrtke Pet minuta i slovenskog CEED-a. Colonni je ovo prvi posjet Hrvatskoj u sklopu kojeg će održati predavanje na posebnom poduzetničkom događanju “Fail Conference – Uspješni o neuspjesima”...

Završni dio konferencije posvećen je razgovoru s poznatim poduzetnicima, Nenadom Bakićem i Antom Mandićem, koji će sa sudionicima podijeliti svoje poduzetničko iskustvo, priče o neuspjesima, lošim odlukama te kako ih prebroditi.

U sklopu konferencije će se održati i coaching session s mladim hrvatskim poduzetnicima: Tomislavom Carom (Infinum), Lukom Abrusom (Pet minuta) te Danielom Ackermannom (iStudio), o suočavanju i pripremi za neuspjeh, koji će moderirati Jerry Colonna.

Jerry Colonna je pokretač jednog od prvih venture capital (VC) fondova specijaliziranih za internetske startupe u suradnji s partnerom Fredom Wilsonom. Tijekom svoje tridesetogodišnje karijere specijalizirao se za otkrivanje poduzetničkog potencijala te za pružanje potpore razvoju poduzetnika u SAD-u i Europi.

Među prvima je prepoznao vrijednost Twittera, prve tražilice Lycos, web-hosting servisa GeoCites i slovenske Zemante te je u razdoblju investiranja povratio ulaganja za 845 %.

Časopis Upside Magazine svrstao ga je među 100 najutjecajnijih ljudi nove ekonomije, a Forbes ASAP ga je uvrstio na listu najboljih VC-a u SAD-u.

Fail Conference će se održati 16. siječnja s početkom u 16 sati u prostorima Hrvatske gospodarske komore (Nova cesta 7, 2. kat), a namijenjena je poduzetnicima i menadžerima te ostalim zainteresiranima.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram