Zatvori
Poslovni Puls
10/12/2013

Forbes: Adam Sandler je najmanje isplativ glumac u Hollywoodu

Ovog tjedna Forbes je objavio top listu preplaćenih glumaca. Listu su slagali na osnovi zarade glumaca u usporedbi s njihovim projektima u posljednje tri godine...

Na prvom mjestu neslavne liste našao se glumac Adam Sandler. Poprilično loš komičar i financijski je neisplativ te je na svaki, u njega uloženi dolar, vratio tek 3,40 dolara svojim poslodavcima. Ni jedan od posljednjih njegovih filmova nije bio hit u kinima.

Na drugom mjestu našla se zvijezda serije ''Uvod u anatomiju'' Katherine Heigl. U prosjeku je vratila tek 3,50 dolara od onog što je u nju uloženo. Dok joj je u seriji sjajno išlo, filmovi koje snima jednostavno ne donose novac, prenosi Večernji.

Reese Witherspoon na trećem je mjestu s prosječno 3,90 dolara vraćenih po uloženom dolaru. Nekad je bila omiljena junakinja romantičnih komedija, a danas Reese snima prilično neuspješne filmove.

Na listi se našao i sjajni Nicolas Cage, koji vrti oko šest dolara na uložen jedan. Iznenadili su i Denzel Washington te Matt Damon.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram