Zatvori
Poslovni Puls
20/11/2013

Brad Pitt i Angelina Jolie pokrenuli ozbiljan posao s vinom

Uz sve čine se bavi ovaj svestrani zvjezdani par oni proizvode i vino – koje je respektabilni magazin Wine Spectator proglasio najboljim roseom godine...

Jolie-Pitt & Perrin Cotes de Provence Rose Miraval ujedno je i prvi rose koji se pojavio na godišnjoj listi 100 najboljih vina po izboru ovog časopisa, te je najiščekivaniji rose u povijesti čijih se šest tisuća boca rasprodalo u svega pet sati.

Slavni hollywoodski par ovo vino lansirao je u ožujku 2013. u suradnji s obitelj Perrin koja ima dugogodišnju tradiciju proizvodnje vina u južnoj Francuskoj.

Wine Spectator rose Angeline Jolie i Brada Pitta opisao je kao “elegantni rose s čistim okusom suhog grožda i mandarine, sa začinskom završnom notom.”

Marc Perrin izjavio je kako su Pitt i Jolie sudjelovali u miješanju vina i sudjelovali u dizajniranju boce dodajući da to nije ‘celebrity’ već obiteljsko vino, javlja Gloria.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram