Zatvori
Poslovni Puls
16/10/2013

Forbes: Zvijezde "Dva i pol muškarca" najplaćeniji televizijski glumci

Ashton Kutcher i Jon Cryer, zvijezde CBS-ove serije "Dva i pol muškarca" najbolje su plaćeni glumci na američkoj televiziji sa po više od 20 milijuna dolara, piše časopis Forbes...

Kutcher (35) koji je u seriji zamijenio Charlia Sheena nakon što je ovaj izbačen sa snimanja 2011. godine, drugu godinu zaredom prvi je na listi zarada sa 24 milijuna dolara godišnje. Cryer je drugi s 21 milijun dolara.

Njihov kolega, 19-godišnji Angus T. Jones, je na sedmom mjestu zarada s 11 milijuna dolara koje je zaradio u razdoblju od lipnja 2012. do lipnja 2013.

Glumac ješ jedne od humorističnih serija Ray Romano, čija serija "Svi vole Raymonda" je završila sa prikazivanjem prije osam godina, sa 16 milijuna dolara je na trećem mjestu po zaradi zahvaljujući prodaji prava na prikazivanje serije.

Niel Patrick Harris iz CBS-ovog serijala "Kako sam upoznao vašu majku" je po prvi puta došao na Forbesovu listu i sa 15 milijuna dolara dijeli četvrto mjesto s Markom Harmonom iz "NCIS"-a. Charlie Sheen je na popisu deseti sa deset milijuna dolara, prenosi HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram