Zatvori
Poslovni Puls
30/08/2013

Vatreni navijač otkupio prava prijenosa utakmica irskih nogometaša

Frustriran zbog toga što nema prijenosa nogometnih utakmica irske nogometne reprezentacije u Australiji, David Feeney je odlučio otkupiti prava televizijskog prijenosa kvalifikacijske utakmice Irska-Švedska...

Feeney, porijeklom iz Dublina, je kontaktirao jednog prijatelja koji se u Irskoj bavi TV prijenosima prije nego što je dao ponudu njemačkoj medijskoj kući Kentaro koja je imala prava prijenosa.

"Rekli su da je moja ponuda preniska ali da je blizu traženog iznosa pa sam povisio iznos i oni su pristali", rekao je Feeney koji se udružio sa ljudima koji na svom kanalu prikazuju utrke konja pa će oni na svom kanalu emitirati izravan prijenos.

Feeney je također osigurao prijenos kvalifikacijske utakmice Engleske u Ukrajini a do novca je došao tako što je podigao hipoteku na kuću. "Koštalo me to na desetke tisuća dolara", rekao je i dodao da je u cijeloj priči najteže bilo uvjeriti suprugu.

"Nju je bilo najteže uvjeriti ali pristala je kad smo se dogovorili da će bilo kakva zarada ići njoj", naglasio je Feeney, prenosi HRT.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram