Zatvori
Poslovni Puls
08/08/2013

Todorić u Hotele Koločep ulaže 9 milijuna eura

Hoteli Koločep po završetku sezone idu u obnovu, novi vlasnik, Carisma hotels će im promijeniti ime u Kalamota island resort, podići će kategoriju na 4+ zvjezdice, i namijenit će ih isključivo odraslima...

Kako donosi Tportal, u prvoj fazi obnove će se uložiti oko devet milijuna eura.

Hotele Koločep u lipnju je na javnoj dražbi za 36,4 milijuna kuna kupila tvrtka Karisma Adriatic Hotels (KHA). Iza nje stoje meksička grupacija Karisma Resort International, lider u svojoj zemlji u hotelskom menadžmentu, TUI Travel, jedna od najvećih svjetskih turističkih tvrtki, i koncern Agrokor. Svatko od njih vlasnik je trećine udjela u KHA-u.

Trenutni smještajni kapaciteti hotela je 150 soba, a u drugoj fazi projekta planirano je proširenje za 70 smještajnih jedinica.

"Kalamota island resort poslovat će po konceptu Couples Only i bit će rezerviran samo za odrasle. Sve će biti prilagođeno za uživanje parova", istaknuo je za Tportal direktor Marinko Benić.

"Couples koncept podrazumijeva smještaj na atraktivnoj lokaciji s mnoštvom ponude kojom dominiraju opuštanje, posebno dizajnirani SPA programi, raznovrsna gastronomska ponuda visoke kvalitete i slično. Couples koncept izdvaja i posebni dizajn hotelskih soba s vrlo izraženom dozom romantike", objasnio je Benić.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram