Zatvori
Poslovni Puls
24/07/2013

Čak 600 prijava za upravljanje INA-inim zagrebačkim benzinskim postajama!

Ina je na natječaj za pilot projekt kojim bi se 20 benzinskih postaja dalo na upravljanje malim poduzetnicima zaprimila oko 600 prijava, od čega se više od polovica odnosi na prijave radnika Ine...

Tijekom ljeta pregledat će se prijave, obaviti selekcija kandidata i intervjui, a konkretnije bi se odluke mogle očekivati na jesen kada bi i Inina Uprava mogla donijeti eventualnu odluku o davanju tih 20 benzinskih postaja na upravljanje malim poduzeticima pod Ininim brendom.

Ina je natječaj za pilot projekt 'model poduzetnika' na 20 benzinskih postaja objavila u drugoj polovici lipnja, a zadnji rok za dostavu prijava bio je 20. srpnja.

Riječ je o modelu u kojem Ina zadržava vlasništvo nad svom maloprodajnom imovinom uključujući koncesiju, imovinu, objekte, infrastrukturu, robu i proizvode, dok poduzetnik upravlja tim resursima i dobiva premiju za ostvareni promet.

Iz Ine su najavili kako će kod odabira partnera prednost imati kandidati s iskustvom u maloprodaji u naftnoj industriji te poznavanjem Ininog sustava.

Na najavu tog projekta kojim bi se Inine benzinske crpke dale u franšizu privatnim poduzetnicima oštro su reagirali iz jednog od tri Inina sindikata, Sidikata radnika Ine i društava Ine "Inaš".

Ina u Hrvatskoj ima nešto više od 400 benzinskih postaja, a natječaj u pilot projektu se odnosio na njih 20 iz zagrebačke i šire regije, javlja HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram