Zatvori
Poslovni Puls
05/07/2013

Ipak nije još gotovo: Američki ulagači ne odustaju od Hajduka!

Američki ulagači ne odustaju od pokušaja da se domognu većinskog paketa dionica Hajduka, doznaje Slobodna...

Početkom idućeg tjedna planiraju službenim putem protokolirati zapravo prvu službenu ponudu za kupnju dionica Hajduka! Naime, ponuda koja je izašla u javnost doista sadrži njihova razmišljanja, ali je i bez ikakvog potpisa, ovjere ili službene note. Da ne bude zabune, sastavili su je odvjetnik Michael Glover i njegovi suradnici, nije taj papir "lažnjak", ali Glover i ekipa ga tretiraju tek kao oblik pisane komunikacije s gradonačelnikom Baldasarom. A onu pravu ponudu poslat će, dakle, negdje početkom idućeg tjedna. Glover se jučer vraćao u SAD, bio je u avionu i trenutno nije želio davati nikakve izjave.

Neslužbeno, pak, Slobodna Dalmacija doznaje kako je grupa američkih investitora spremna na sebe preuzeti i vraćanje 30 milijuna kuna kredita kojeg je kod dvije banke digao Hajduk, a za koje je jamac Grad Split. No, Glover prvo za takav potez mora odraditi konzultacije s ostalim ulagačima, a to su prvenstveno igrač američkog nogometa Ndamukong Suh te dr. Darren Treasure, psiholog u NBA momčadi Charlotte Bobcats.

Ostaje vidjeti hoće li Amerikanci "podebljati" i još poneku stavku, a bit će zanimljivo i čekati reakciju gradonačelnika Baldasara i ostalih dioničara te članova Nadzornog odbora nakon službene ponude.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram