Zatvori
Poslovni Puls
07/06/2013

Hrvatski DNA laboratorij proglašen najboljim mjestom za rad istraživača u svijetu!

Znanstveni časopis The Scientist proglasio je hrvatsku tvrtku Genos najboljim mjestom za rad istraživača u gospodarstvu u svijetu, priopćeno je danas iz Genosa, privatnog laboratorija za istraživanje DNA...

Istraživanje The Scientista, koje je provedeno već 11. godinu za redom, obuhvaća podatke prikupljene iz 240 biomedicinskih i biotehnoloških kompanija širom svijeta.

U tom su istraživanju njihovi istraživači/zaposlenici ispunjavali upitnik o zadovoljstvu poslom, mogućnostima napredovanja i prijateljskoj poslovnoj klimi, a osobnom valorizacijom sudjelovali su u izboru za poslodavca godine u kategorijama gospodarstvo i akademija.

Genos je zauzeo prvo mjesto među istraživačkim kompanijama u svijetu u području gospodarstva i imenovan je „najboljim mjestom za rad u gospodarstvu na svijetu“. Ta se hrvatska tvrtka tako našla na vrhu liste poznatih svjetskih kompanija kao što su Genetech, Procter&Gamble, DuPonte, Monsanto, Wyatt, Promega i druge.

The Scientist predstavlja Genos kao uspješnu, propulzivnu kompaniju mladih ljudi sa strašću za poslom, koji su tek završili studij.

Iako Genos zapošljava samo 25 ljudi, kompanija održava jake veze s akademskom zajednicom te omogućuje svojim istraživačima da sudjeluju u velikim globalnim projektima, kao što je prva cijelogenomska asocijacijska studija humanog glikoma, prenosi HRT.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram