Zatvori
Poslovni Puls
19/02/2013

Dinamo prošle godine uprihodio 178 milijuna kuna - dobit 14 milijuna kuna

Hrvatski nogometni prvak Dinamo u 2012. godini je zaradio 178 milijuna kuna, a potrošio 164 milijuna kuna, što je dobit od 14 milijuna kuna, objavio je izvršni predsjednik kluba Zdravko Mamić na večerašnjoj Skupštini GNK Dinamo održanoj u press dvorani Maksimirske 128...

Treba naglasiti kako u ove brojke ne ulaze transferi Domagoja Vide u kijevski Dynamo i Matea Kovačića u milanski Inter jer su oni odrađeni 2013. godine.Mamić je naglasio kako je prošla godina rezultatski bila jedna od najuspješnijih u povijesti kluba.

"Osvojili smo dvostruku krunu i ponovo igrali u Ligi prvaka," kazao je Mamić na skupštini na kojoj su prisustvovala 53 od 76 skupštinara.

U svom izlaganju izvršni predsjednik "modrih" je naglasio kako "Dinamo hrani hrvatski nogomet i u reprezentaciji Hrvatske je 14 igrača poniklih u Dinamu," te kako od "Dinamovog plasmana u Ligu prvaka svaki hrvatski klub dobije pola milijuna kuna, a od sljedeće godine i po milijun kuna." Najavio je i kako će Dinamo do proljeća imati novi semafor kakav je na San Siru.

"Nikad Dinamo nije bio toliko gažen, ali neće nas srušiti. Vlast čini sve da nas uguši," poručio je Mamić dodavši: "Neće srušiti tri naše svetinje: Obitelj, vjeru i Dinamo", prenosi HRT.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram