Zatvori
Poslovni Puls
15/12/2012

Miroslav Mišković u pritvoru: Političare podmićivao s 50.000 eura!?

Srbijanski Specijalni sud za organizirani kriminal odredio je pritvor do 30 dana vlasniku Delta holdinga i jednom od najbogatijih i najutjecajnijih Srba Miroslavu Miškoviću, njegovu sinu Marku i još petorici uhićenih zbog zlouporaba u privatizaciji cestovnih poduzeća...

Srbijanska kriminalistička policija uhitila je u srijedu ujutro Miroslava Miškovića, njegova sina Marka i još osam osoba koje se dovode u vezu s malverzacijama u privatizaciji poduzeća za ceste i nezakonitim izvlačenjem oko 30 milijuna eura.

- Uhićen najmoćniji srbijanski tajkun Miroslav Mišković!

Srbijanski vicepremijer Aleksandar Vučić izjavio je kako je Mišković plaćao pojedine političare 30.000 do 50.000 eura, ali nije naveo njihova imena.

Na konferenciji za novinare istaknuo je kako je bilo mnogo političara koji su neskriveno i ne dvojeći bili na strani Miškovića, a ne na strani države i da se o tome vode određene istražne radnje.

Mišković je svoj poslovni imperij i veliko bogatstvo stjecao koristeći se povlaštenim položajem koji je imao zahvaljujući vezama s režimom Slobodana Miloševića, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram