Zatvori
Poslovni Puls
02/11/2012

Svjetski poznati investicijski vodič Siguran Novac, od sada i u Hrvatskoj!

Kriza na svjetskom tržištu dosegnula je epske razmjere. Financijska nesigurnost i sve teži život običnog čovjeka dovode do ishitrenih i pogubnih odluka - rezultat su neotplaćeni krediti, sve veća zaduženost i ugrožena egzistencija...

Siguran novac je investicijski vodič tvrtke Weiss Research, koja se savjetujući investitore, već 40 godina uspješno nosi s krizama koje pogađaju SAD i svijet. Weiss Research su od sedamdesetih godina 20. stoljeća do danas predvidjeli gotovo sve veće krize koje su uzdrmale američko i svjetsko tržište.  Čitatelji koji su slušali njihova upozorenja i savjete, uštedjeli su stotine tisuća dolara.  Tvrtka Weiss Research dobila je medijska priznanja širom SAD-a i svijeta, a njihove najpoznatije publikacije postale su svjetski bestselleri.

Weiss Research na hrvatskom tržištu nastupa s istom namjerom: pomoći običnom građaninu i približiti mu novi izvor prihoda: investiranje.

Što je to siguran novac?

Siguran novac je investicijski vodič - kako za ozbiljne investitore, tako i za one koji tek povremeno investiraju ili o tome samo razmišljaju. Pri tome Siguran novac pruža sve alate koji su investitoru potrebni za uspješna ulaganja na svjetskom i regionalnom tržištu kapitala.

Sve izvještaje, analize i članke pišu stručnjaci za svjetsko i regionalno tržište kapitala. Njihovi vrhunski rezultati i preporuke učinili su ovaj investicijski vodič jednom od najpoznatijih publikacija ovog tipa u svijetu.

Siguran novac je hrvatsko izdanje američkog Safe Money Reporta tvrtke Weiss Research, koje svoj svjetski uspjeh duguje nepristranosti i izvrsnim rezultatima svojih analitičara. Misija Sigurnog novca u Hrvatskoj je osnažiti i informirati običnog čovjeka kako bi mogao donositi kvalitetne i uspješne investicijske odluke i uvećati svoje bogatstvo.

Alati za uspješno investiranje

Siguran novac nudi niz alata koji će vam omogućiti uspješno investiranje i zaradu, bez obzira na situaciju na tržištu:

Mala škola investiranja pomoći će početnicima da ovladaju osnovnim znanjima, pojmovima i metodama potrebnim za uspješnu trgovinu vrijednosnicama.

Izvještaji s regionalnog tržišta omogućit će vam da sagledate tržišnu situaciju i rad pojedinih tvrtki ili tržišnih sektora na području Republike Hrvatske i regije.

Izvještaji sa svjetskog tržišta će vas obavijestiti o promjenama u svjetskim tržišnim kretanjima i ukazati na prilike za zaradu, kao i na potencijalne rizike. Izvještaje sa svjetskog tržišta sastavlja Weissov tim stručnjaka.

Savjeti za investiranje na nacionalnom tržištu se sastoje od konkretnih investicijskih preporuka, tj.  što kupiti, kada zadržati, a kada prodati vrijednosnice. Savjeti uključuju detaljne analize tržišta kapitala, a daju ih hrvatski i regionalni financijski analitičari.

Savjeti za investiranje na međunarodnom tržištu sastoje se u konkretnim investicijskim preporukama. Uključuju detaljne analize svjetskog tržišta kapitala.  Savjete za investiranje na međunarodnom tržištu sastavlja Weissov tim stručnjaka. Ova usluga je neizostavan alat u arsenalu svakog ozbiljnog investitora!

Upoznajte tim Weissovih stručnjaka!

Besplatno znanje zlata vrijedno

Pročitavši sve ovo, sigurno ste se zapitali koliko to košta. Zapravo - i ne košta.

Naime, članstvo u Sigurnom novcu velikim je dijelom besplatno. Tako je prije svega jer investiranje želimo bez rizika približiti svim zainteresiranima. Smatramo da je u Hrvatskoj običnom građaninu uskraćen veliki broj alata kojima bi mogao povećati i očuvati vlastiti novac - bilo da su preskupi ili da je znanje za upravljanje njima nedostupno.

Nudeći besplatne informacije, osiguravamo da se taj jaz premosti. Poduzetnici i obični građani - stručnjaci i početnici, dobit će u Sigurnom novcu pouzdan i ozbiljan vodič koji će im dati kvalitetne i visokovrijedne informacije o osnovnim investitorskim znanjima, kao i o složenim investicijskim i gospodarskim pitanjima.  Na ovaj način besplatni će članovi steći sva potrebna znanja za donošenje kvalitetnih i odgovornih investicijskih odluka.

Besplatni članovi imaju pristup svim izvještajima i Maloj školi investiranja. Ovo članstvo preporučamo svima,  pogotovo početnicima.  Naplatni članovi dobivaju jasne upute o tome kako i u što investirati, bez obzira ulažu li u zemlji ili svijetu. Naplatni članovi osim besplatnih izvještaja dobivaju vrijedne investicijske savjete s područja nacionalnog, regionalnog i međunarodnog tržišta kapitala. Želeći približiti tržište kapitala običnom čovjeku i njegovoj kupovnoj moći, pobrinuli smo se da sve naše usluge ponudimo po najnižim cijenama u Hrvatskoj!

Siguran novac izlazi svaka dva mjeseca, uz povremena izvanredna izdanja s posebnom tematikom. Ukoliko se želite besplatno prijaviti, dovoljno je posjetiti našu web adresu www.siguran-novac.com i registrirati se koristeći pristupni formular. Nadamo se da će se naš doprinos na hrvatskom tržištu kapitala odraziti i na povećanju vašeg blagostanja - osobito u ovim teškim i kriznim vremenima.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram