Zatvori
Jasmin Hadzic
29/10/2012

Ashton Kutcher i Will Smith financiraju novi zrakoplovni startup BlackJet

Američki celebrityji okupili su se oko novog projekta iskusnog tehnološkog poduzetnika...

Američki tehnološki poduzetnik Garrett Camp, osnivač poznatog sharing servisa StumbleUpon i taxi startupa Uber - sada se bacio na revoluciju u zračnom prometu. I to u luksuznom zračnom prometu.

Kako piše VentureBeat, Camp je pokrenuo BlackJet, servis koji "običnim smrtnicima" omogućuje da putem smartphonea rezerviraju mjesto na letovima privatnih mlažnjaka. Iz BlackJeta poručuju kako u ne tako dalekoj budućnosti žele let privatnim mlažnjacima izjednačiti s poslovnom klasom na klasičnim zrakoplovnim letovima, barem kada po pitanju cijene i dostupnosti.

Trenutno, godišnja članarina na BlackJetu stoji 2.500 dolara, a cijene letova kreću se u rasponu od 1.800 do 3.500 dolara.

Campov ambiciozni projekt već je okupio i zvjezdanu ekipu ulagača, od glumaca Willa Smitha i Ashtona Kutchera pa sve do osnivača WordPressa (koji pogoni i PoslovniPuls) Matta Mullenwega i autora i life-coacha Tima Ferrisa.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram