Zatvori
Poslovni Puls
12/10/2012

Nicolas Sarkozy: Ne radim već pet mjeseci i jako sam sretan

 Bivši francuski predsjednik Nicolas Sarkozy izjavio je u četvrtak u New Yorku da priželjkuje "novi život", na susretu s bankarima u New Yorku...

"Želim novi život ali ne samo da bih držao predavanja, ono što volim nije politika, volim raditi, u politici ili drugdje", kazao je Sarkozy prema opsežnim izvacima iz njegova govora objavljenima na njujorškoj informativnoj stranici French Morning.

"Jako bih volio pokazati da se može biti političar i razumjeti poduzetništvo", dodao je Sarkozy u govoru od 50-ak minuta ispred 400 bankara.

Na početku govora, 57-godišnji Sarkozy nakratko se predstavio na engleskom.

"Mladi sam umirovljenik. Mlad možda, umirovljenik svakako. Ne radim već pet mjeseci, nikada nisam imao tako dug odmor, a najgore je što sam sretan s takvom situacijom", dodao je on.

Radi se o prvom govoru Sarkozyja otkad je prije pet mjeseci otišao iz Elizejske palače. Sarkozy je govorio na privatnom skupu koji je organizirala brazilska investicijska banka BTG Pactual na Manhattanu, prenosi HRT.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram