Zatvori
Poslovni Puls
09/10/2012

Zvuči kao loš vic: Ivica Todorić i Ivica Mudrinić osnivaju političku stranku?

Posljednji broj Objektiva donosi gotovo nevjerojatnu informaciju - Ivica Todorić i Ivica Mudrinić namjeravaju se ozbiljno baciti u političke vode...

U članku s naslovom "Todorić i Mudrinić kreću u napad na premijersko mjesto", analizira se kako je čelno mjesto u HUP-u odavno prestalo biti počasna funkcija već ima i političku težinu. Isto tako Todorić nadzire HUP, a čini se da su i jedan i drugi procijenili Vlada ne pomaže dovoljno poduzetnicima pa su krenuli u vlastiti projekt.

"U pitanju je, čini se, traženje trećeg puta u hrvatskoj politici. Neslužbeno doznajemo da Mudrinić i Todorić planiraju osnovati svoju političku stranku, jer i jedan i drugi nikada nisu bili 'samo', menadžeri, nego su oduvijek dobro znali kako se do krupnog biznisa ne dolazi, a niti uspijeva u njemu ostati, bez snažnog političkog zaleđa i guranja te iste politike", piše Objektiv.

No, čini se neće sve stati na još jednoj stranci s obzirom da Objektiv piše da ovaj dvojac stoji iza novog dnevnog lista kojeg bi vodili Denis Kuljiš i Marijan Jurleka, a koji bi im trebao olakšati političke ciljeve. Isto tako jasno je kako Todorić već odavna ima političke ambicije, a čini se da je svojedobno gurao bivšeg guvernera Željka Rohatinskog.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram