Zatvori
Poslovni Puls
04/09/2012

Ma kakav Modrić, Cristiano Ronaldo Real Madridu vrijedi točno MILIJARDU eura

Jedan od najboljih nogometaša svijeta više nije sretan u "kraljevskom klubu". Odmah su krenule spekulacije oko toga što portugalskog majstora čini nesretnim, a engleski The Sun smatra kako je problem novac...

Prema njihovom novinaru Cristiano Ronaldo zahtijeva godišnju plaću koja bi Real iznosila čak 25 milijuna funti (31,5 milijuna eura). Ovaj iznos izgleda nestvarno ako se zna da trenutačno najveća godišnja primanja ima Samuel Eto'o koji od Anžija prima 20 milijuna eura po sezoni, piše T-Portal.

No Portugalac ipak nije tako pohlepan, nego bi porezna stopa u Španjolskoj mogla skočiti sa 24 na 52 posto ako netko u toj zemlji zarađuje više od 600 tisuća eura. Znači, on bi dobio oko 12 milijuna funti, a ostatak bi pripao državi. Taj iznos je previše i španjolskome prvaku.

Inače, odmah su se javili i klubovi koji su u vlasništvu bogatih biznismena, prije svih Manchester City. Taj je klub navodno ponudio 120 milijuna eura za Ronalda, a u ugovoru mu stoji kako mu je klauzula čak milijardu eura.

Foto: Facebook

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram