Zatvori
Poslovni Puls
03/09/2012

Opijanje s Obamom: Bijela kuća napokon otkrila tajni recept za pivo s medom

Recept je otkrio da je prvi čovjek Sjedinjenih Država voli pivo s medom...

U blogu nazvanom Pivo za kuhara, pomoćnik glavnoga kuhara Bijele kuće i viši savjetnik za politiku zdrave hrane Sam Kass napisao je "zbog toga što javnost bruji o proizvodnji piva u Bijeloj kući, odlučili smo sve otkriti".

Ipak, javnost će teško do glavnog sastojka Mednog tamnog piva Bijele kuće i Mednog portera Bijele kuće, jer med dolazi iz košnice Bijele kuće, također prve u povijesti.

Brandon Skall, glavni direktor lokalne pivovare DC Brau, koji je probao Obamina piva kaže da bi on "pojačao sadržaj alkohola i dodao nešto slatkoće". "Obamino tamno pivo vjerojatno bi dobro išlo s pikantnim i začinjenim jelima poput svinjske pisanice ili pečene patke", kaže Skall i dodaje da bi on rado ta piva proizvodio u svojoj pivovari u Washingtonu. "Porter bi se slagao s desertom ili bi se u nj mogla umočiti i kuglica sladoleda", kaže.

Obama i suradnici već tjednima govore o tom pivu, ali dosad su svi odbijali objaviti recept iako su ga novinari stalo tražili, a čak je pokrenuto i potpisivanje online peticije. Suradnici američkog predsjednika često spominju kako on voli pivo, više puta je i fotografiran kak ga ispija, pa i prošli mjesec na sajmu u Iowi.

Prepoznaju li ga ljudi kao pivopiju, kažu marketinški stručnjaci, lakše će se identificirati s njim, a usput je i podsjetnik da je Obamin republikanski protukandidat mormon i ne pije, prenosi HRT.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram