Zatvori
Poslovni Puls
29/08/2012

Može se: U Brodosplitu porinuta luksuzna jahta za naručitelja s Britanskih Djevičanskih otoka

U Brodosplit-Brodogradilištu specijalnih objekata, porinuta je luksuzna putnička jahta koja se gradi za stranog naručitelja Laplaine Management Ltd. sa sjedištem na Britanskim Djevičanskim otocima... 

Riječ je o brodu duljine 60 metara, širine 10.68 metara, visine do glavne palube 4 i pol metra i gaza u punom opterećenju 3.1 metar, a koji će postizati brzinu veću od 13 čvorova. Za vlasnika i njegove goste, o kojima će brinuti 10 članova posade, predviđene su tri raskošne VIP kabine u koje se može smjestiti 6-ero putnika. Na kraćim relacijama, jahta će na svoje četiri palube, u dva luksuzno opremljena salona i jednom otvorenom na palubi kormilarnice te pratećim javnim prostorima, moći primiti 75 osoba.

Jahta je porinuta u visokoj fazi opremljenosti. Gradi se prema pravilima i pod nadzorom Hrvatskog registra brodova. Isporuka je predviđena u rujnu ove godine.

Ovaj ugovor, nakon triju kruzera građenih za tržište SAD-a u razdoblju od 2006.-2008. godine, daljnji je iskorak Brodosplit –BSO-a na tržište putničkih brodova visoke klase, poručili su iz Brodosplita.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram