Zatvori
Poslovni Puls
27/08/2012

[VIDEO] Montipajtonovac John Cleese najavio izraelski čokoladni napad na Iran

Član legendarne britanske komičarske skupine "Monty Python" pojavio se u neobičnoj reklami za izraelski čokoladni namaz...

Britanski komičar John Cleese pojavio se u izraelskoj reklami koju su mnogi već prozvali neukusnom političkom propagandom. Cleese u spotu za čokoladni namaz "HaSachar Haole" tumači zapadnjačkog generala koji u "ratnoj sobi" odobrava napad na neimenovanu blisko-istočnu zemlju iako je sasvim jasno da je riječ o Iranu.

"Trebamo vašu dozvolu za napad. Obećavam, sve ćemo riješiti za 33 minute...imamo pravo obraniti se", kaže izraelski general u reklami. Cleese zatim uzima "HaSachar Haole", oblizuje ambalažu i kaže "Poludimo".

Sadržaj reklame sam po sebi dovoljno je kontroverzan, no sve postaje još bizarnije budući da je "HaSachar Haole" izraelska verzija Nutelle čija su ciljana publika djeca i domaćice. Reference na rat s Iranom možda nisu najzahvalnije u ovom kontekstu...prosudite sami.

Prema pisanu Algemeinera, Cleese je za pojavljivanje u reklami zaradio 50.000 dolara.

TEME: / /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram