Zatvori
Poslovni Puls
03/07/2012

Evo tko će zamijeniti Talijane i Španjolce: Jadran otkrivaju izraelski turisti!

Izraelski su turisti u potrazi za novim odredištima. Samo ih je u Tursku na odmor godišnje putovalo oko 600.000. Ta brojka pada, a Hrvatska ima potencijala nametnuti se kao jedna od novih destinacija...

"Lani je u Hrvatskoj, prema statistici, bilo oko 35.000 izraelskih turista. Uvjeren sam da ih je bilo i više jer se koriste i drugim putovnicama. Hrvatska može privući stotine tisuća gostiju iz Izraela koji zbog rasporeda praznika mogu dolaziti i izvan sezone", rekao je nakon susreta s ministrom turizma Veljkom Ostojićem njegov izraelski kolega Stas Misezhnikov.

Ministri su dogovorili da pojačaju promociju u obje zemlje, a gost iz Izraela kazao je i kako su tamošnji hotelijeri u potrazi za dobrim investicijama.

Ministar Ostojić ga je, među ostalim, upoznao s mogućnostima privatizacije preostalih turističkih kompanija u Hrvatskoj, prenosi Večernji.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram