Zatvori
Jasmin Hadzic
30/05/2012

LUDILO: Ruska banka planira izdati 100.000 "Angry Birds" kreditnih kartica

Online igraći brendovi sve se češće "prelijevaju" u financijsku industriju...

Samo prije nekoliko dana pisali smo o Zynga brendiranoj American Express debitnoj kartici - a danas jedna slična vijest stiže iz Rusije. Ruska bankarska grupacija Promsvyazbank od 4. lipnja u promet će pustiti posebne "Angry Birds" brendirane kreditne kartice, javlja MoscowNews.

Banka će izdati 100.000 "Angry Birds" kreditnih kartica s kojima cilja na populaciju od 25 do 35 godina. Ako potražnja bude snažna - nije isključena mogućnost tiskanja dodatnih kartica. Vlasnici ovih ruskih "Angry Birds" kreditnih kartica imat će i dodatni popust od 10 posto na sve druge "Angry Birds" brendirane proizvode.

Ideja "Angry Birds" kreditnih kartica može zvučati smiješno, ali brojke su na svom mjestu. Naime, igre iz popularne franšize finskog Rovia do sada su preuzete više od milijardu puta. U Finskoj je otvoren i AB zabavni park, a finska tvrtka navodno razmišlja i o izlasku na burzu kroz IPO koji bi je mogao vrednovati na nevjerojatnih 9 milijardi dolara.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram