Zatvori
Poslovni Puls
23/05/2012

Povratak u stilu: Denis Latin na čelu osvježenog HTV-ovog središnjeg Dnevnika!

Denis Latin se vraća u stilu! Kako doznaje T-Portal HTV-ova novinarska zvijezda angažirana je na projektu sadržajnog i vizualnog redizajna HTV-ovog središnjeg Dnevnika. Prvo emitiranje zakazano je za 9. lipnja, na dan početka Europskog prvenstva u nogometu...

Novi Dnevnik zasad će zadržati uobičajeni termin emitiranja u 19.30 sati, premda je sam Latin predlagao njegovo pomicanje na 19 sati. Konačnu odluku o tome donijet će nova upravljačka garnitura na HRT-u, pa se ova radikalna promjena u svakom slučaju ne očekuje prije rujna i nove jesenske programske sheme, piše T-Portal.

Autor kultne Latinice, definitivno ukinute pod političkim pritiskom početkom 2011. godine, već više od godinu dana na HRT-u ne radi praktički ništa - premda je javna televizija tada objavila da Latin "ima izazov osmišljavanja nove unutarnjopolitičke emisije".

Dio novinara Informativnog programa HTV-a zadovoljan je povratkom kolege na posao, premda strahuju da će poslužiti kao 'smokvin list' za današnju vladajuću garnituru na HRT-u. Svaka Uprava koja je slutila da joj slijedi smjena pokušala se poslužiti imenima poput Denisa Latina, Mirjane Rakić ili Mladena Stubljara, dokazanim profesionalcima koji bi, eto, trebali vratiti ugled javnoj televiziji, piše T-Portal.

Po neslužbenim najavama, Dnevnik bi od početka lipnja trebao doživjeti znatne sadržajne promjene kojima bi vratio gledanost na razinu otprije pet ili šest godina. Šef projekta Denis Latin ne namjerava se vratiti pred kamere, no ipak se očekuju promjene u voditeljskoj postavi.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram