Zatvori
Jasmin Hadzic
10/05/2012

Pentagon još uvijek obožava BlackBerry mobitele

I dok kanadski Research in Motion (RIM) proživljava svoje najteže trenutke na potrošačkom tržištu - netko još uvijek obožava BlackBerry mobitele, a to je američki vojni sektor...

Američko ministarstvo obrane (Department of Defense) jučer je licenciralo BlackBerry seriju 7 za uporabu u svim američkim državnim agencijama. U.S. Army and Defense Information Systems Agency (DISA) odobrila je uporabu mobitela BlackBerry Bold 9900 i 9930; BlackBerry Torch 9810; BlackBerry Torch 9850 i 9860 i BlackBerry Curve 9360.

Razloge zašto Pentagon i dalje obožava BlackBerry jest njegova sigurnosna komponenta koja je ipak nešto izraženija nego kod drugih smartphone brendova.

Ovo je sigurno velika stvar za RIM koji se u posljednje vrijeme bori kako bi (za sada bez velikog uspjeha) održao korak s puno popularnijim Android i iPhone uređajima.

Oko 250.000 zaposlenika američkog ministarstva obrane koristi BlackBerry uređaje, a u probnoj "pilot" fazi je i 5.000 iPhone i 3.000 Android smartphonea.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram