Zatvori
Poslovni Puls
04/05/2012

Željko Kerum za "par stotina tisuća eura" prodao TV Dalmaciju kutinskom NeT-u

TV Dalmacija Željka Keruma prodana je NeT-u - Nezavisnoj televiziji iz Kutine. To se, naime, već mjesecima šuškalo, a posljednja verzija priče bila je da je kutinska televizija, kao jedini zainteresirani kupac, odustala od prodaje. Međutim, kupoprodajni ugovor ipak je potpisan...

NeT je lokalna televizijska kuća utemeljena 1996. godine i to kao televizija Grada Kutine. No, uskoro su se proširili te, uz matični centar u Voloderu pokraj Kutine, imaju televizijska studija u Zagrebu, Sisku kao i u Bjelovaru, piše Slobodna Dalmacija.

Neslužbeno se doznaje da je Kerum od prodaje TV Dalmacije utržio "samo" nekoliko stotina tisuća eura.

NeT raspolaže najmodernijom digitalnom opremom, kao i velikim budžetom. Više vlasnika je u grupaciji, a osim televizijske kuće posjeduju i izuzetno uspješnu marketinšku agenciju u Zagrebu “Gizmo-promidžba”. Preuzimanjem Televizije Dalmacije očito se žele širiti i na medijsko područje regije D 8, odnosno regionalni dio Dalmacije, a kako će se taj program uklopiti u politiku njihove tvrtke ostaje vidjeti, s napomenom da upravo NeT naglašava kako je njihov program otvoren za sve goste i sve teme koje su na drugim televizijama – nepoželjne.

Jedan od značajnijih projekata u njihovoj programskoj shemi je svakako i prijenos utrka Formule 1, kao i angažman poznatih novinara koji imaju svoje emisije od Anite Malenice, Ozane Bašić i drugih, a imaju i kvalitetne emisije za djecu.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram