Zatvori
Poslovni Puls
30/04/2012

Hrabro u bolje sutra: Novi vlasnici Brodosplita traže čak 23 nova direktora!

Nakon što je Vlada prije više od mjesec dana prihvatila ponudu i Brodosplit u ruke prepustila DIV-u, ta je samoborska tvrtka krenula u potragu za novim direktorima i zaposlenicima kojima će zadatak biti potpuni oporavak spomenutog brodogradilišta...

Na portalu MojPosao raspisani su natječaji za 23 nova direktora i voditelja različitih sektora i pogona koji će aktivni biti još mjesec dana, prenosi Večernji.

"Želimo stvoriti svoj tim ljudi koji su odgovorni i spremni raditi. Svakako da očekujemo da se na te pozicije i natječaje jave i zaposlenici Brodosplita. Svaki radnik, neovisno o tome je li direktor ili ne, koji pokaže da želi, hoće i može raditi dobit će bonuse nakon obavljenog posla čime će si otvoriti mogućnost da upravo na takav način zaradi još jednu, dodatnu plaću", poručio je direktor DIV-a Tomislav Debeljak.

Svi novozaposleni u prvih godinu dana mogu zaboraviti na godišnje odmore, od njih će se, kako je to poručio i sam direktor, očekivati da daju baš sve od sebe. Svi trenutačno zaposleni ne moraju strahovati za svoje mjesto, a čim se uz novimenovane direktore i upravitelje poslovanje postavi na noge, otvorit će se i nova radna mjesta, tvrdi Debeljak.

u Brodosplitu je trenutačno 3562 zaposlenih radnika, 20 je kooperanata, a dug brodogradilišta dosegnuo je 6,6 milijarda kuna.

Novi vlasnici još prije mjesec dana najavili su kako u posao ulaze s više desetaka projekata od kojih će, kako su sami poručili, biti i onih divovskih koji će podići Brodosplit, ali i veći dio gospodarstva u regiji.

Pročitajte još:

- Analitičar Ante Babić: Zar će Škegro kapital od naših mirovina utopiti u neprofitabilnu brodogradnju?

- Baš ti hvala Slavko: Vlada kreditne obveze brodogradilišta teške 1,84 milijardi kuna pretvorila u javni dug

Foto: Flickr

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram