Zatvori
Jasmin Hadzic
21/02/2012

ŠUŠKA SE: Appleov iPhone 5 kreće u prodaju tek u rujnu ili listopadu?

Još malo najsvježijih glasina oko datuma izlaska novog iPhonea 5...

Japanski Macotakara.jp objavio je glasinu kako će nova generacija Appleovog smartphonea iPhone u prodaju krenuti tek u rujnu ili listopadu ove godine, što znači da ga mi u Hrvatskoj, u najboljem slučaju, možemo očekivati za Božić. Ovo demantira posljednje glasine koje su govorile o ljetnom lansiranju novog iPhonea 5.

S iznimkom iPhonea 4S, Apple je do sada nove iPhoneove lansirao tijekom lipnja/srpnja, no čini se kako će ovaj put malo pričekati kako bi kupcima iPhonea 4S na jesen istekao 12-mjesečni ugovor s mobilnim operaterima.

Macotakara ističe kako glasine dolaze iz "pouzdanih azijskih izvora".

Sve u svemu - o iPhoneu 5 i dalje ustvari ne znamo puno toga. Za očekivati je da će ga pogoniti nešto napredniji hardware, šuška se o većem 4-inčnom ekranu, boljoj kameri i novom ultra-tankom dizajnu.

Budući da je prošle godine Apple do samog dana predstavljanja iPhonea 4S uspješno skrivao činjenicu da neće biti predstavljen iPhone 5 (iako su mediji samo nekoliko dana prije lansiranja najavljivali iPhone 5) - za očekivati je da će nas "majstori" iz Cupertina držati u "mraku" sve dok ne budu u potpunosti spremni podijeliti sa svijetom svoje novo mobilno čudo.

Pročitajte još:

- NEVJEROJATNO: Apple od danas vrijedi više nego Microsoft i Google zajedno!

- Evo zašto Apple vrijedi 430 milijardi dolara: iPhone uzima 75 posto dobiti od globalne prodaje SVIH mobitela!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram