Zatvori
Jasmin Hadzic
25/08/2011

British Airways namjerava ukinuti neke zračne linije jer se posada "ubija" u piću, a stjuardese skidaju u toples

British Airways navodno namjerava ukinuti neke zračne linije zbog skandaloznog ponašanja kabinskog osoblja, prenosi Daily Mail...

Interni dokument British Airwaysa koji je procurio u mediji navodi probleme s takozvanim "mješanim osobljem", odnosno mladim stjuardima i stjuardesama zbog kojih BA planira ukinuti liniju do afričkog grada Nairobija ukoliko piloti ne uspiju "obuzdali" svoju posadu.

"Za mlade, neiskusne posade koje se sastoje od klinaca od 18 do 20 godina ovo je posao s niskom plaćom, ali oni se zabavljaju odsjedajući u luksuznim hotelima. Razuzdani su, održavaju lude hotelske zabave, a stjuardese se kupaju u toplesu u hotelskim bazenima. Jednom su u Cipru vraćajući se iz noćnog provoda naišli na magarca kojeg su pokušali unijeti u svoju hotelsku sobu", ispričao je anonimni izvor iz British Airwaysa za Daily Mail.

Mlade posade navodno su najveći skandal napravili u Nairobiju, no DailyMail ne navodi o čemu je točno bilo riječ.

Kao problematične zračne linije u BA-ovom dokumentu navode se i američki gradovi Las Vegas i San Diego gdje se posade "ubijaju" u piću u svojim hotelskim sobama jer po američkom zakonu nisu punoljetni (21 godina) za alkoholiziranje po noćnim klubovima.

Zvuči zabavno...

Pročitajte još:

- Španjolske stjuardese nisu primile plaću, pa su se iz protesta…slikale gole! Naravno, a što drugo napraviti…

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram