Zatvori
Foto: Novi početak za "Novi list"...
Poslovni Puls
30/06/2011

MEDIJSKA SCENA: Robert Ježić prodaje Novi list vlasniku Glasa Istre Albertu Faggianu?

Čini se da je na pomolu još jedno veliko medijsko preslagivanje. Vlasnik Dioki grupe i Novog lista, Robert Ježić, navodno prodaje svoj novinski biznis...

Novi vlasnik "Novog lista" uskoro bi mogao postati Albert Faggian, vlasnik "Glasa Istre". Tu je informaciju na Twitteru objavio kolumnist Novog lista Ladislav Tomičić.  "Ježić prodaje Novi list Albertu Fađanu, vlasniku Glasa Istre? Dok se čuje zadnja puška sa Supilovog groba računajte da smo u punom sastavu", piše Tomičić.

Za sada nemamo potvrdu ove informacije, no isto tako nemamo razloga sumnjati u Tomičićeve insajderske informacije. Hoće li u Faggianovom vlasništvu Novi list zadržati nacionalni karakter ili će postati regionalno glasilo, u ovom trenutku još nije jasno.

Jedno se vrijeme spekuliralo kako će Adris Grupa preuzeti Novi list, no izgleda da je Faggian bio brži ili je predao izdašniju ponudu.

NOVO

Faggian je demantirao da kupuje Novi List.

"Ja ne mogu negirati činjenicu da bih sigurno rado kupio i Novi list i Jutarnji i New York Times, ali što je tu u domeni realnosti, a što fikcije, to je druga strana medalje", izjavio je za Business.hr.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram