Zatvori
Foto: Microsoft odustao, a Samsung uskočio...
Jasmin Hadzic
08/06/2011

Sprema se šokantno preuzimanje: Microsoft "popušio", pa sada Samsung želi kupiti Nokiju!?

Nakon što su Nokia i Microsoft demantirali glasine kako se priprema velika akvizicija finske telekomunikacijske kompanije, danas stižu neke druge jednako nepouzdane glasine...

Korejski elektronički div Samsung navodno je spreman izvaditi novčanik i ponuditi više od 20 milijardi dolara za preuzimanje finske Nokije, nakon što je, opet navodno, Nokija odbila Microsoftovu ponudu od 19 milijardi dolara.

Ono što je možda najzanimljivije u cijeloj priči jest kako su iz Samsunga poručili kako ne žele komentirati priče o preuzimanju budući se radi o običnim "tržišnim spekulacijama" koje su krenule nakon što je potonula vrijednost Nokijine dionice. Dakle, nisu demantirali, već samo odbili komentirati.

Moramo priznati da ove glasine zvuče poprilično nevjerodostojno. Iako je izvor iznimno kredibilan (WallStreetJournal) i on tvrdi da je riječ o običnom nagađanju.

Uskoro ćemo vjerojatno doznati da li se radi o neutemeljenim naklapanjima ili...

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram