Zatvori
Foto: Njujorška policija pronašla "forenzičke dokaze" koji ne idu u prilog Dominiqueu Strauss-Kahnu...
Jasmin Hadzic
15/05/2011

KAKAV SKANDAL: Prvi čovjek MMF-a uhićen u New Yorku zbog seksualnog napada na sobaricu!

Financijski skandal godine zapravo nema nikakve veze s novcem. Šef MMF-a Dominique Strauss-Kahn uhićen je jučer u New Yorku pod optužbom pokušaja seksualnog zlostavljanja sobarice...

Kako su kasno sinoć prenijeli američki mediji, Francuz Dominique Strauss-Kahn uhićen je na njujorškoj zračnoj luci JFK odakle je zrakoplovom pokušao pobjeći u Pariz. Šef Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) navodno je u toku jučerašnjeg dana pokušao seksualno zlostavljati sobaricu u hotelu Sofitel gdje je odsjeo za vrijeme svog boravka u New Yorku. Nesretna žena uspjela se "obraniti" od Kahnovih napada nakon čega je i pozvala policiju.

Kako danas piše NewYorkTimes, policija je u hotelu pronašla neimenovane "forenzičke" dokaze koji idu u prilog tvrdnjama sobarice. Kahn bi se uskoro trebao pojaviti pred istražnim sucem, a kako je njegov odvjednik kazao za francuske medije - Kahn će izjaviti kako se ne osjeća krivim.

Dio bolje upućenih financijskih medija spekulira kako će se MMF brzo odreći svog prvog čovjeka kako ne bi dodatno "ukaljao" ugled ove važne svjetske financijske organizacije.

Što se tiče samog Strauss-Kahna, ova situacija sigurno neće pomoći njegovim ambicijama da se kandidira na sljedećim parlamentarnim izborima u Francuskoj gdje je trebao biti glavni oponent aktualnom predsjedniku Nicolasu Sarkozyju. Zapravo već sada, bez obzira na krajnji ishod, možemo tvrditi da svoje predsjedničke snove može baciti u koš za smeće.

Zanimljivo, ovo nije prvi slučaj da je Kahn bio umiješan u seksualni skandal. Prije nego što je postao šef MMF-a, Kahn je imao kratku izvanbračnu aferu s Mađaricom Piroskom Nagy zbog čega se i javno ispričao svojoj supruzi.

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram