Zatvori
Poslovni Puls
26/03/2014

Atlantska plovidba ulazi u biznis s hotelima?

Atlantska plovidba predala je danas pismo namjere za iskazivanje interesa za kupnju dionica Hotela Maestral, priopćeno je iz te dubrovačke tvrtke...

Pismo namjere predano je u skladu s uvjetima javnog poziva, koji je 24. veljače u ime hrvatske Vlade objavio Centar za restrukturiranje i prodaju (CERP).

Kako se navodi u priopćenju, podnošenje obvezujuće ponude ovisit će o odluci o početnoj cijeni i uvjetima prodaje, provedenoj dubinskoj analizi Hotela Maestral, kao i o provedbi prikupljanja obvezujućih ponuda.

Maestral raspolaže s pet hotela u uvali Lapad, ukupnog smještajnog kapaciteta od 930 kreveta u 483 sobe, te ima 151 zaposlenika.

Financijski podaci s Zagrebačke burze pokazuju da je temeljni kapital Maestrala 103,1 milijun kuna, nominalna vrijednost dionice 200 kuna, dobit krajem prošle godine 1,7 milijuna kuna, a ukupne obveze 78,2 milijuna kuna. U toj dubrovačkoj hotelskoj kući država posjeduje 68,25 posto udjela.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram