Zatvori
Jasmin Hadzic
11/10/2012

Groupon trgovcima počeo nuditi vlastite iPad POS sustave

Prvi i najveći servis za grupnu kupovinu planira se tijesno povezati s lokalnim trgovcima i partnerima kroz novu uslugu iPad POS sustava...

Groupon je predstavio Breadcrumb - POS (point-of-sale) rješenje za Appleovo iPad tablet računalo. Riječ je o tehnologiji istoimene njujorške tvrtke koju je Groupon preuzeo prije pet mjeseci, a sada će njihov proizvod ponuditi svojim partnerima odnosno lokalnim trgovcima.

Cijena jednog Breadcrumb terminala iznosi 99 dolara (mjesečno), dok će veći trgovci za 10 terminala morati izdvojiti 399 dolara (mjesečno).

Očekivano, sustav će sjajno dopuniti nedavno predstavljeni Groupon Payments - Grouponov odgovor na Square, popularnu uslugu mobilne autorizacije kreditnih kartica.

Groupon se već neko vrijeme nalazi pod stalnom paljbom analitičara s Wall Streeta koji od prvog servisa za grupnu kupovinu očekuju nešto više od pukih kupona s popustima. Vlastitim POS sustavom i mobilnom autorizacijom plaćanja Groupon očito pokušava produbiti svoje veze s lokalnim trgovcima u nadi da će isti u budućnosti biti više zainteresirani za objavljivanje specijalnih ponuda na Grouponovoj mreži portala za grupnu kupovinu.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram