Zatvori
Poslovni Puls
21/02/2012

E crni Dominique: Francuska policija privela Strauss-Kahna zbog "zabave" s prostitutkama

Francuska policija privela je na ispitivanje bivšeg šefa Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Dominique Strauss-Kahna zbog optužbi da se "zabavljao" s prostitukama na račun privatnih korporacija...

Dominique Strauss-Kahn u novim problemima. I ponovno je u pitanju seks.

Prostitucija u Francuskoj je legalna, ali policija sumnja kako je nekoliko francuskih direktora i visokopozicioniranih biznismena bilo umiješano u lanac prostitucije u Lilleu. Francuska policija navodno posjeduje dokaze koji ukazuju da se novac privatnih korporacija koristio za plaćanje prostitutki, a postoji i opravdana sumnja kako je u nekim izdvojenim slučajevima bila riječ o maloljetničkoj prostituciji.

Šef policije Jean-Christophe Lagarde koji je trebao postati DSK-ov šef osiguranja, navodno je za bivšeg šefa MMF-a organizirao perverzne orgije, a Daily Mail piše kako je Lagarde za Strauss-Kahna iz Francuske u New York dovodio prostitutke. Policija sumnja kako su neke od prostitutki možda bile maloljetne.

Policija je već uhitila osmero ljudi, a Strauss-Kahn trenutno čeka razgovor s istražiteljima u pritvoru u Lilleu. Francuski  mediji javljaju kako je već nekoliko prostitutki priznalo seksualni odnos s bivšim šefom MMF-a, a neke od njih navodno su putovale u New York na "druženja" s moćnicima i biznismenima, među kojima se nalazio i Strauss-Kahn.

"Žene su na zabavama prolazile kroz njegove ruke. Bilo je ondje i drugih muškaraca, njegovih prijatelja, koji su plaćali sve račune za te provode", nedavno je ispričala jedna svjedokinja spornih događaja.

Pročitajte:

- Nakon Dominique Strauss-Khanove afere, njujorški hoteli uvode “gumb za paniku” za svoje sobarice

- Snima se film o avanturama Dominique Strauss-Kahna. Pohotnog bankara glumit će Gerard Depardieu?

- Dominique Strauss-Kahn na TV-u: Snima se porno film o skandaloznom bivšem direktoru MMF-a

Foto: Wikimedia

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram