Zatvori
Poslovni Puls
06/02/2012

Snima se film o avanturama Dominique Strauss-Kahna. Pohotnog bankara glumit će Gerard Depardieu?

Ne možemo reći da ovo nismo očekivali - hollywoodska mašinerija ovaj put je inspiraciju potražila u seksualnom skandalu bivšeg šefa MMF-a Dominique Strauss-Kahna...

Kako javljaju francuski mediji, američki redatelj Abel Ferrara namjerava u prvoj polovici godine snimiti film o aferi bivšeg direktora MMF-a Dominique Strauss-Kahna koji je prošle godine bio u središtu skandala sa silovanjem sobarice u jednom luksuznom njujorškom hotelu, nakon čega je bio prisiljen napustiti MMF-a, ali i odustati od svoje velike želje - utrke za mjesto francuskog predsjednika.

Prema pisanju francuskog "Le Mondea", pohotnog bankara utjelovit će legendarni Gerard Depardieu, a njemu će se navodno pridružiti i još jedno veliko ime francuske kinematografije, Isabelle Adjani.

"To će biti film o politici i seksu s Depardieuom i Adjani", objasnio je Ferrara.

Scenarij je navodno već spreman, a film o političkom i društvenom padu moćnog bankara počet će se uskoro snimati na lokacijama u Parizu, Washingtonu i New Yorku.

Pročitajte još:

- Supruga ženskara Dominique Strauss-Kahna na čelu francuskog izdanja bloga Huffington Post?

- Ovo postaje sve bolje i bolje: Dominique Strauss-Kahn na trošak privatnih firmi orgijao s prostitutkama!

Foto:IMDB

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram