Zatvori
Poslovni Puls
23/11/2011

Za nestrpljive: Sutra u ponoć Vipnet i T-Mobile organiziraju posebnu prodaju novog iPhonea 4S

Iz Vipneta i HT-a stižu najave o sutrašnjoj posebnoj premijernoj ponoćnoj prodaji novog iPhonea 4S...

Vipnet:

Ponoćna prodaja trajat će od ponoći do 2 sata ujutro u Vip centru u Gajevoj ulici. Svi korisnici koji će u to vrijeme u Gajevoj ulici iščekivati početak prodaje najnovijeg uređaja ostvarit će do 500 kuna popusta na iPhone 4S ovisno o tarifnom modelu i uz potpisivanje pretplatničkog ugovora. Ujedno, dobit će i poklon iznenađenja. Promotivna ponoćna prodaja i popust na cijenu uređaja odnosi se samo na iPhone 4S.

T-Mobile:

iPhone 4S korisnicima HT-a bit će dostupan već od ponoći, 25. studenoga i to u četiri regionalna centra. U ponoćnoj prodaji uređaj će biti dostupan u T-Centrima na Cvjetnom trgu u Zagrebu, u Marmontovoj ulici u Splitu, na Korzu u Rijeci te u prolazu J. Benešića u Osijeku koji će specijalno za ovu priliku biti otvoreni već od 23 sata u četvrtak, 24. studenoga. Ostali T-Centri, iPhone 4S ponudit će u jutarnjim satima 25. studenoga.

Svi korisnici koji uređaj odluče kupiti na ponoćnoj prodaji Hrvatskog Telekoma ostvariti će popust do 900 kuna ovisno o tarifnom modelu i trajanju ugovora. Dodajmo i kako HT korisnici u sklopu blagdanske ponude imaju mogućnost uređaj - osim uz bilo koju prepaid ili postpaid uslugu - nabaviti i bez potpisivanje ugovorne obveze. Ponuda se odnosi na kupnju uz kartice Visa, Maestro PBZ, American Express, Diners i ZABA.

Pročitajte još:

- Izvadite kreditne kartice, podižite kredite – iPhone 4S u Hrvatsku stiže 25. studenog ove godine!

TEME:  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
POVEZANE OBJAVE:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram