Zatvori
Crozilla aplikacija
Foto: Crozilla
PoslovniPuls
03/10/2024

Nova aplikacija za pretragu hrvatskog tržišta nekretnina

Crozilla.com, zajedno s Indomio.hr kao dio Indomio grupe, lansirala je prvu aplikaciju potpuno posvećenu pretraživanju nekretnina u Hrvatskoj, stoji u priopćenju.

Aplikacija, koja je već dostupna za iOS (iPhone) i Android sustave, omogućuje korisnicima jednostavno i intuitivno pretraživanje nekretnina. Dovoljno je nacrtati željeno područje na karti, nakon čega se odmah prikazuju dostupne nekretnine u toj zoni, a korisnici ih mogu virtualno pregledati kroz galerije slika. Također, korisnici mogu dijeliti omiljene nekretnine s obitelji i prijateljima, čime je proces odabira brži i ugodniji.

Kako bi potraga za savršenom nekretninom, bilo za najam ili kupnju, bila što prilagođenija potrebama korisnika, Crozilla aplikacija omogućuje filtriranje oglasa prema specifičnim kriterijima – od cijene i veličine nekretnine, do broja soba, kupaonica i mnogih drugih značajki. Uz to, korisnici mogu spremiti svoje pretrage i svakodnevno primati e-mail obavijesti i push notifikacije s novim oglasima.

Nakon što pronađu idealnu nekretninu, korisnici mogu izravno kontaktirati agenciju za nekretnine ili vlasnika putem telefona ili e-maila kako bi zatražili dodatne informacije ili dogovorili razgledavanje.

„Uložili smo značajne resurse u razvoj tehnologije koja olakšava potragu za nekretninama“, izjavio je Mladen Matijević, regionalni direktor tvrtke Indomio. „Sve više korisnika pretražuje nekretnine na našoj stranici putem mobilnih uređaja. Lansiranjem aplikacije našim korisnicima omogućujemo pristup svim nekretninama na portalu u svakom trenutku i s bilo kojeg mjesta. Istovremeno, agencije koje objavljuju oglase na Indomio i Crozilla sada imaju još bolju priliku dosegnuti nove potencijalne kupce.“

Aplikacija je u potpunosti integrirana s web platformom Crozilla, što korisnicima omogućuje jednostavno praćenje aktivnosti, bilo putem weba ili aplikacije, stoji u priopćenju.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram