Zatvori
Poslovni Puls
13/02/2015

Optika Van Gogh u Splitu daruje 50-postotni popust za Valentinovo

Optika Van Gogh (ex. optika Zdenka) u Splitu je savršen izbor za sve zaljubljene parove koji se još uvijek nisu odlučili što pokloniti voljenoj osobi...

Dan zaljubljenih je pred vratima, a među vama ima još onih koji ne znaju što pokloniti voljenoj osobi kao znak pažnje i ljubavi. Sitnica je sasvim dovoljna složit će se mnogi, no ipak ponekad želimo dati puno više.

Ukoliko tragate za savršenim, modernim, ali u isto vrijeme originalnim i nezamjenjivim poklonom, onda svakako posjetite Optiku Van Gogh u Splitu i pronađite savršen poklon po izuzetno povoljnim cijenama koje su na sniženju do nevjerojatnih 50 posto.

Optika Van Gogh je pravo mjesto za vas ukoliko želite naočale za vidjeti i biti viđen. Uz bogatu ponudu renomiranih dizajnerskih okvira za korekciju vida i sunčanih naočala poznatih svjetskih marki Alain Mikli, J.F.Rey, koje nose poznata televizijska lica kao što su Tarik Filipović i Anđa Marić, možete odabrati i nezaboravne plišane ili termoosjetljive naočale Italia Independent.

Iznenadite svoju voljenu ili voljenog  s naočalama koje će ponosno nositi i u kojima će se osjećati sigurno, pouzdano i u isto vrijeme moderno. Napravite nešto novo  i ove godine umjesto standardnih i već viđenih  poklona , darujte nešto što će imati sentimentalnu vrijednost.

Vaš voljeni ili voljena to će znati cijeniti.

Nemojte čekati, posjetite Optiku Van Gogh, ex Zdenka već danas na adresi Vid Morpugova Poljana 1 u Splitu i priredite mu/joj Valentinovo za pamćenje.

Više možete pronaći na Facebook stranici.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram