Zatvori
Foto: Moj eRačun
PoslovniPuls
08/07/2024

Norveška Visma akvizirala hrvatski Moj eRačun

Norveška Visma je preuzela hrvatski Moj eRačun, vodećeg pružatelja SaaS poslovnih alata u Hrvatskoj.

Osnovan 2014. godine, Moj eRačun digitalizira administrativne procese u Hrvatskoj, pionirskim rješenjima za eRačun i sustave za upravljanje dokumentima putem sveobuhvatne platforme my eOffice.

"Oduševljeni smo ulaskom na hrvatsko tržište i želimo poželjeti dobrodošlicu Moj eRačunu u Visma obitelj, što predstavlja još jednu prekretnicu u našem europskom širenju", izjavila je Merete Hverven, CEO Visma-e.

"Inovativni pristup Moj eRačuna u pojednostavljivanju poslovnih procesa i njegova posvećenost zadovoljstvu korisnika usklađeni su s našom misijom. Zajedno ćemo nastaviti poticati digitalnu transformaciju poslovanja u Hrvatskoj", izjavila je Hverven.

"Pridruživanje Visma-i ne samo da potvrđuje naše napore, već nas i podiže na veće visine s poboljšanim resursima i stručnosti. Oduševljeni smo mogućnošću da našim korisnicima pružimo još veću vrijednost i ubrzamo inovacije u ePoslovanju", kaže Marko Emer, CEO i osnivač Moj eRačun.

Moj eRačun je u 2023. prijavio prihode u visini od 6 milijuna eura, uz dobit od 1,2 milijuna eura.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram