Zatvori
Infobip Osijek
Foto: PRESS
PoslovniPuls
21/05/2024

Infobip otvorio novi ured u Osijeku

Hrvatski jednorog i globalna cloud komunikacijska platforma, Infobip, svečano je predstavila novootvoreni ured u Osijeku, na adresi Vukovarska 31. Osječki ured jedan je od šest Infobipovih lokacija u Hrvatskoj, uz one u Vodnjanu, Zagrebu, Rijeci, Splitu i Bjelovaru.

Riječ je o inženjerskom uredu u kojemu Infobipovi zaposlenici primarno razvijaju najnovija SaaS cloud komunikacijska rješenja za globalno tržište. Na svečanom predstavljanju ureda okupljenima su se obratili domaćini Izabel Jelenić, suosnivač i tehnički direktor Infobipa, Damir Prusac, potpredsjednik za inženjerstvo u Infobipu i Dražen Radanović, voditelj Infobipovog osječkog ureda.

„Osječki ured je jedan od desetak inženjerski centara na Infobipovoj karti svijeta. Naši zaposlenici ovdje imaju priliku radili na projektima globalnog značaja i utjecaja u brzorastućoj industriji cloud komunikacija“, rekao je na otvaranju Izabel Jelenić, suosnivač i tehnički direktor Infobipa.

Infobipov osječki ured otvoren je na prvotnoj lokaciji prije više od godinu dana, a današnja, nova lokacija povećava potrebne kapacitete za daljnji rast broja zaposlenika.

„U ovom dijelu Hrvatske imamo izvrsne inženjerske talente i sjajne tehničke fakultete. Naš ured u Osijeku je u nešto više od godinu dana narastao s jednog na 27 zaposlenika, pretežito inženjera te je ovo vrlo važna lokacija na kojoj radimo na razvoju naših SaaS produkata koje koriste globalni brendovi“, zaključio je Radanović.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram