Zatvori
eCommerce magazin naslovnica
Foto: eCommerce Hrvatska
PoslovniPuls
19/12/2023

Udruga eCommerce Hrvatska lansirala vlastiti B2B magazin

Udruge eCommerce Hrvatska najavila je izlazak vlastitog magazina eCommerce. Magazin eCommerce, namijenjen za online prodaju, marketing i istraživanja, izlazit će kvartalno, bit će dostupan za besplatno preuzimanje na web stranicama Udruge, a punopravni članovi dobivat će besplatan primjerak tiskanog izdanja na svoje adrese.

Pokretanjem b2b magazina eCommerce cilj nam je dodatno utjecati na izgradnju povjerenja u cijelom sektoru jer je upravo to poseban izazov za svako online poslovanje, a osobito za eCommerce poduzeća koja u današnje vrijeme, kada kupci traže uključenost, angažman te iskustvo i doživljaj kupovine, moraju iznaći načine kako da odgovore na ove navike i pruže svojim kupcima optimalnu uslugu", istaknuo je Goran Pavlović, glavni urednik magazina eCommerce.

U svom inicijalnom izdanju magazin donosi nekoliko intervjua s uspješnim trgovcima i nuditeljima usluga te predstavlja rezultate ekskluzivnog istraživanja online kupaca koje je provedeno u suradnji s Visokim učilištem Algebra.

Osim toga, o tome kakvi su opći trendovi obilježili tržište u proteklom desetljeću osvrnule su se stručnjakinje iz agencije za istraživanje tržišta IPSOS, a pored klasičnih intervjua koji skreću pozornost na uspješne prakse u različitim područjima naslonjenima na online tržište, donosimo i dobre priče iz samog eCommerce sektora.

"Nakon brojnih projekata koje smo pokrenuli s ciljem povećanja povjerenja u online prodaju, odlučili smo se na lansiranje prvog eCommerce magazina u regiji koji će zaokružiti ključne vrijednosti koje kao Udruga propagiramo - stručnost, integritet i povjerenje. Stjecanje povjerenja najveći je izazov za svakoga tko prodaje nešto preko interneta, a posebno za eCommerce trgovce koji moraju pronaći načine kako da odgovore na navike modernih online kupaca koji danas imaju više opcija i zahtjeva nego ikad", izjavio je Marcel Majsan, predsjednik udruge eCommerce Hrvatska.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram