Zatvori
Threads društvena mreža
Foto: Azamat E / Unsplash
PoslovniPuls
14/12/2023

Društvena mreža Threads sada je dostupna diljem EU-a, pa tako i u Hrvatskoj

Pet mjeseci od globalnog lansiranja, nova društvena platforma Threads tvrtke Meta sada je napokon dostupna i u svim zemljama članicama Europske unije, pa tako i u Hrvatskoj.

"Danas lansiramo Threads za više zemalja u Europi. Dobrodošli!", napisao je Mark Zuckerberg na svom Threads profilu.

Zanimljivo je napomenuti kako Threads.net ima omogućen način korištenja bez prijave preko Instagrama. I dok korisnici tim putem mogu pregledavati objave, neće moći odgovarati, lajkati ili dijeliti ih s drugima.

Ako koristite Threads u EU bez profila, objave ćete vidjeti kroz algoritamsko generirani feed. Također možete pretraživati korisničke ​​račune, ali ne i njihove objave.

Prilikom lansiranja u srpnju, Meta je ograničila pristup novoj društvenoj mreži u EU kako bi se u potpunosti uskladila s pravnom politikom Europske unije.

Tijekom objave poslovnih rezultata za posljednji kvartal, Zuckerberg je izjavio kako Threads ima nešto manje od 100 milijuna mjesečno aktivnih korisnika, a s ovim lansiranjem u EU, taj broj sada bi se mogao dramatično povećati.

TEME: /  
PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram