Zatvori
AI shop
Foto: PoslovniPuls / AI
PoslovniPuls
04/12/2023

OpenAI odgađa lansiranje GPT trgovine

OpenAI je objavio kako se lansiranje GPT trgovine specijaliziranim chatbot-ovima neće dogoditi ove godine kako je prethodno najavljivano, već na neodređeni datum početkom 2024. godine. Ova odgoda gotovo sigurno dolazi kao posljedica drame u vodstvu kompanije.

OpenAI je vijest o odgodi lansiranja podijelio sa zaposlenicima koji rade na razvoju ChatGPT-a. "Planiramo lansirati GPT trgovinu početkom sljedeće godine. Iako smo očekivali lansiranje ovog mjeseca, zbog nekoliko neočekivanih događaja bili smo zaposleni više nego što smo mislili da ćemo biti" Također su detaljno opisane neke nadolazeće poboljšanja nove značajke, poput boljeg sučelja za konfiguraciju i poruka za otklanjanje grešaka.

GPT trgovina
OpenAI

S obzirom na to koliko je bilo nejasnosti u planu lansiranja i na to da je najmanje cijeli tjedan rada vjerojatno izgubljen u kratkom, ali intenzivnom sukobu između upravnog odbora i izvršnog direktora Sama Altmana, odgoda nije veliko iznenađenje, piše TechCrunch.

Za korisnike OpenAI-a, GPT-ovi i dalje mogu biti izrađeni i dijeljeni izravno s drugima, ali neće moći biti javno objavljeni.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram