Zatvori
The Talos Principle 2
Foto: Croteam / Devolver Digital
PoslovniPuls
20/11/2023

Hrvatski "Talos Principle 2" je hit - prodajni podaci to i dokazuju

Hrvatski razvojni studio Croteam pohvalio se putem svog službenog X (bivši Twitter) profila kako je njihov posljednji naslov, avanturistička mozgalica "The Talos Principle 2", već prodan u 100.000 primjeraka.

"Zauvijek ćemo biti zahvalni na ljubavi i podršci koju su nam pružili naši fanovi, kao i na priznanju koje je 'The Talos Principle 2' dobio od kritičara. Hvala svima!"

"The Talos Principle 2" postigao je ovaj značajan uspjeh u malo više od dva tjedna od izlaska za PC, kao i igraće konzole PlayStation 5 i Xbox Series X|S. Kritičari su ocijenili "The Talos Principle 2" prosječnom ocjenom 88 od 100 na Metacriticu.

Igrači su također izrazili svoje oduševljenje "The Talos Principle 2" videoigrom na Steamu, gdje je postigao "iznimno pozitivan" status prema korisničkim recenzijama.

Igrači hvale videoigru, opisujući je kao fantastičan nastavak i hvaleći njezine intrigantne zagonetke, neke od kojih su prilično izazovne.

PODIJELITE OVAJ ČLANAK:
Sva prava pridržana © 2022 PoslovniPuls.com
cross-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram